RESSIMMO BOUWWERKEN  Onze bouwprojecten zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking, "sleutel op de deur". In overleg met de kopers zal zowel de indeling als de afwerking op maat gerealiseerd worden.

RESSIMMO BOUWWERKEN

Onze bouwprojecten zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking, "sleutel op de deur". In overleg met de kopers zal zowel de indeling als de afwerking op maat gerealiseerd worden.

ELJA PRODUCTS  Onze jarenlange productervaring en het veelzijdige assortiment maken van Elja Products dé specialist in schoonmaak- producten!

ELJA PRODUCTS

Onze jarenlange productervaring en het veelzijdige assortiment maken van Elja Products dé specialist in schoonmaak- producten!

‘t Booke  Kom bij ons lekker ontbijten of lunchen. Al onze salades en gerechten zijn huisbereid en zonder toevoeging van bewaarmiddelen!

‘t Booke

Kom bij ons lekker ontbijten of lunchen. Al onze salades en gerechten zijn huisbereid en zonder toevoeging van bewaarmiddelen!

SPORT PALACE  Sport Palace Concept Store verzamelt vernieuwende merken rond het thema van outdoor living. Wij zijn gespecialiseerd in voetbal, running, hockey, volleybal, teamwear en sneakers!

SPORT PALACE

Sport Palace Concept Store verzamelt vernieuwende merken rond het thema van outdoor living. Wij zijn gespecialiseerd in voetbal, running, hockey, volleybal, teamwear en sneakers!

TRAPPISTEN CAFé  Er is voor elk wat wils: het gezellige geroezemoes binnenin of de rust op de terrassen. Terwijl de kinderen zich uitleven, achteraan in de speeltuin.

TRAPPISTEN CAFé

Er is voor elk wat wils: het gezellige geroezemoes binnenin of de rust op de terrassen. Terwijl de kinderen zich uitleven, achteraan in de speeltuin.

‘t klein zoersel  Wij doen er alles aan om onze gasten te verwennen. Het gebruik van de beste ingrediënten is een vanzelfsprekendheid. De wijnkelder is goed gevuld en het eten is altijd vers.

‘t klein zoersel

Wij doen er alles aan om onze gasten te verwennen. Het gebruik van de beste ingrediënten is een vanzelfsprekendheid. De wijnkelder is goed gevuld en het eten is altijd vers.

JOUW BEDRIJF?  STAAT U ACHTER ONZE AANPAK EN WENST U VISIBILITEIT OP ONZE EVENEMENTEN? NEEM DAN CONTACT via INFO@PLAYSPORT.BE

JOUW BEDRIJF?

STAAT U ACHTER ONZE AANPAK EN WENST U VISIBILITEIT OP ONZE EVENEMENTEN? NEEM DAN CONTACT via INFO@PLAYSPORT.BE

KERSTENS DE PAUW GHEERAERT ADVOCATENKANTOOR  Aarzel niet om ons te contacteren. Wij luisteren en zetten uw juridisch probleem wél om in begrijpelijke taal!

KERSTENS DE PAUW GHEERAERT ADVOCATENKANTOOR

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij luisteren en zetten uw juridisch probleem wél om in begrijpelijke taal!